ontwerp & illustratie

ontwerp voor drukwerk

van visitekaart tot jubileumboek

Op zoek naar een nieuw een logo, of toch liever een volledige huisstijl? Of een professionele uitstraling voor uw boek of presentatie. Hier kun je terecht voor all-round grafisch ontwerp voor elke denkbare toepassing. 

Ik verzorg het hele traject, van ontwerp tot druk. Want natuurlijk is ook de afwerking van belang; de keuze van het papier, de binding en afwerkingstechnieken. Dit verstekt het ontwerp en verlengt de levensduur.

En naast vormgeving voor je huisstijl of boek kun je natuurlijk ook terecht voor een passend ontwerp voor alle soorten posters, advertenties, verpakkingen, flyers, folders, cd hoezen, vlaggen, bedrijfswagens, stickers of POS-materialen.

Logo ontwerp

Vorige slide
Volgende slide
de basis van je huisstijl

Uniek en onderscheidend, maar zeker ook leesbaar. Op elk formaat en voor elk type drukwerk, of online natuurlijk. Een logo met een eigen verhaal en idee, en waar je jaren mee vooruit kunt.

Websites

vorm volgt functie

Geschikt voor alle platformen en op basis van WordPress, wereldwijd al jarenlang het populairste content management systeem. Ik gebruik geen templates, omdat deze in de praktijk zelden het gewenste resultaat leveren. Daarom wordt elke website van de grond af vormgegeven op basis van wat er nodig. Zonder overbodige toeters en bellen. Ambachtelijke websites, sedert 1998. 

Indien nodig schakel ik een fotograaf of tekstschrijver in. En ook als de site eenmaal in de lucht is sta je niet alleen; ik verzorg graag de hosting of verhuizing, updates en het onderhoud.